Sortera
 • Varumärke
 • Pris
 • Kampanjer
 • Egenskaper
 • Behov
 • Produktdetaljer
232 artiklar
Sida 1 av 3

Hitta de bästa produkterna för just ditt hår

Alla människors hår är olika och det kan vara svårt att hitta de produkter som passar just dig bäst. Oavsett vilken stil eller textur du har så är rätt produkter A och O när det kommer till styling. Att använda fel produkt kan resultera i en riktigt dålig hårdag och det tycker ingen är roligt.

Satsa på välmående

Ett bra tips är att satsa på att ha så friskt hår som möjligt. Du kommer långt med en bra borste eller kam och ett bra schampo. Glöm inte heller bort att klippa dig regelbundet för att undvika slitage och kluvna toppar. Det finns få saker som gör lika mycket underverk för självförtroendet som en bra klippning och att känna sig fin.

När ditt hår är friskt och välmående så hjälper produkterna mer och kan helt enkelt ge ett bättre resultat än om de appliceras på en trött och sliten frisyr. Det finns mycket att experimentera med när det kommer till din rutin, men ett stående tips som passar alla är en bra grund. Prova exempelvis att kombinera ett bra schampo och balsam som passar just din hårtyp. Det ger fantastiska förutsättningar till drömfrisyren.

För att lyckas med den frisyr du vill ha är det också viktigt att välja produkter som passar just dig. Välj alltså stylingprodukter som är anpassat till långt, kort, fett, torrt eller normalt hår, beroende på vad som passar in på dig. Det finns produkter som är anpassade för just män, men även många produkter som är unisex. Vad som passar bäst kan alltså vara olika från person till person.

Så stylar du dig bäst

Oavsett hur du vill styla din frisyr så är det en bra idé att tvätta håret några gånger i veckan. Använd anpassat schampo och balsam för att få det mer följsamt. Därefter kan du förbereda dig för eventuell styling och applicera produkter efter tycke. Vill du ha en rufsig frisyr så kan du använda dig av exempelvis saltvattenspray eller grooming creme. Använd produkterna efter att du duschat för bästa resultat.

Är det istället en klassisk och stilren frisyr du är ute efter kan det istället vara bra att använda ett vax eller en gel med matt finish för att få till den där tidlösa Slickbacken eller French Crop. Vi älskar att använda olika set med produkter som kompletterar varandra. Prova att kombinera en tidlös frisyr med en stilren outfit för att vara snyggast på både kontoret och festen.

 • Frisyren är något som många lägger märke till direkt när de träffar en person.
 • Att ha en fin frisyr kan göra att självförtroendet blir bättre.
 • Matcha frisyren med outfiten för att skapa din perfekta stil.

De mest populära stilarna

Vi älskar den nya trenden med den vuxnare och tuffare varianten av pottfrisyren. Många kommer nog ihåg hur deras föräldrar satte en bunke på huvudet och klippte efter kanterna, men nutidens pottfrisyr med undercut är coolare och mer genomtänkt än sin företrädare. Frisyren går att skymta både på röda mattan och ute på stan.

Det finns många vägar att välja mellan:

 • En manbun är en ständig favorit bland många och kan vara bra när du helt enkelt inte orkar fixa i ordning något annat.
 • Prova att kombinera en undercut med en längre lugg för en riktigt trendig frisyr.
 • Använd en matt stylinglera för att hindra att frisyren fallerar under dagen.

Långt och rufsigt är en annan väldigt populär frisyr som dessutom är superenkel att få till. Använd accessoarer som en bra kam för att få till den rätta strukturen. Prova sedan att spraya med en saltvattenspray för att få till det "rufset". Om du hellre vill satsa på en stilren frisyr som passar alla tillfällen så kan en quiff eller sidbena vara att föredra. Frisyrerna kan lätt varieras och passar både på jobbet ochfestivalen.

Matcha frisyren med skägget

Om du gillar en stilren och matchande look så kan det vara en bra idé att matcha frisyren med skäggväxten. Om du trivs i långt och rufsigt hår kan det vara en bra idé att hålla ansiktet rakat för att undvika att se ut som Bigfoot. Är det dock en quiff eller slickback som passar dig bäst kan lite längre skägg vara snyggt. Men det viktigaste är alltid att du är bekväm med hur du ser ut. 

Oavsett vilken frisyr du har är det en bra idé att prova sig fram när det gäller både hårvård och skäggvård. Det är bara du själv som kan bestämma vad du känner dig finast och mest bekväm i. Genom att experimentera med olika produkter kan du få till den där perfekta frisyren som du alltid velat ha. Prova att kombinera en gel med en spray för att få ett stelt resultat, eller en fräsch mousse med en amplifier för ett riktigt mjukt resultat.

Prova gärna att använda en detangle-spray för att reda ut tovor eller en skalpspray för att förebygga mjäll och irritationer på skalpen. Det kan också vara bra att använda ett vårdande serum – frisyren är väldigt viktig för många och därför är det en bra idé att vårda håret så att det alltid är friskt och välmående.

Många olika varianter av stylingprodukter

Det finns otroligt många olika stylingprodukter att välja mellan och det bästa du kan göra är att välja skonsamma produkter som inte är skadliga. Använd gärna en inpackning lite då och då för att hålla allt i tipp topp-skick. Det kan även vara en bra idé att anpassa produkter efter hur tjockt ditt hår är. Om det är tunnare innebär det inte fler begränsningar, bara att du antagligen föredrar andra produkter.

Samma sak gäller för dig med väldigt tjockt hår. För dig kan det vara bra att välja en produkt som är särskilt anpassad till tjockleken. Vi bara älskar att använda produkter för att framhäva tjockleken! Oavsett om du vill ha en tidlös frisyr som kan kombineras på alla möjliga sätt, eller en festligare och nytänkande frisyr, så är huvudsaken att du först och främst känner digfin.