• Varumärke
 • Pris
 • Egenskaper
 • Behov
 • Produktdetaljer
1166 artiklar
|Sortera efter:
Sida 1 av 14

Underbar hudvård för kvinnor

Att ha en återfuktadoch balanserad hud kan göra underverk för självförtroendet och gör att du känner dig både fräsch och fin. Med rätt hudvård så blir glåmig hud upplyft, en torr kropp blir lysande och ett tröttansikte fårlyster. Det är dessutom lätt att fixa hemma!

Anpassa produkter efter din hudtyp

I din hudvårdsrutin så är det viktigt att välja produkter som passar just din hudtyp. Ta gärna hjälp av en expert ifall du känner dig osäker på vad du ska välja. Om du har mycket torr hud på armar eller ben så kan en lite tjockare lotion kännas bäst. Har du en glansig panna så kan det istället vara bra att välja en ansiktskräm med mindre fett för att huden skabalanseras ordentligt.

 • Prova gärna veganska produkter för huden.
 • Använd produkter som är skonsammaför huden.
 • Var medveten om din hudtyp och välj produkter därefter.
 • Massera in ett tunt lager över hela kroppen för bästa resultat.

Hudvård handlar om att du och din kropp skamå bra och det kan du göra genom att ta hand om dig själv. Parfymfriaprodukter kan vara bra för lättirriterad och känslig hud, men kombinera gärna med exempelvis en lotion som doftar gott för det där lilla extra i vardagen. Genom att du anpassar produkter efter din hudtyp så har du alla förutsättningar att få en välmående hud somstrålar.

Var noga med vad produkterna innehåller

Det kan vara en bra idé att välja skonsamma produkter eller rent av parfymfria för att huden inte ska bli irriterad och för att den ska se så frisk ut som möjligt. Vi bara älskar den nya vågen av veganska produkter som inte är djurtestade. Hudvård för kvinnor som dessutom känns bra att använda! Prova gärna att kombinera olika produkter och tillbehör till olika delar av kroppen då hudtypen kanvariera.

Alla människor har olika typer av hud och det kan även bero på väder och vind samt vilken tid på året det är. Behovet för hudvård kan alltså förändras lite titt som tätt. Det kan därför vara en bra idé att även kika på produkter som passar flera olika hudtyper. Genom att göra medvetna val när det kommer till hudvårdsprodukter så är du inte bara snäll mot huden, utan även mot miljön.

Bra hudvård till ansiktet är den bästa grunden

Alla som sminkar sig vet att ju bättre huden i ansiktet mår, desto bättre sitter sminket. Att applicera foundation eller puder på ett torrt ansikte kan göra att färgen kakar sig och resultatet blir därmed inte det bästa. Vi älskar att massera in en lättare ansiktskräm i ansiktet innan vi lägger på foundation. Ett bra tips för dig som har extra torr hud är att blanda din foundation med lite lotion för en mer naturlig look, eller att använda en återfuktande BB cream.

Det är viktigt att veta att enbart smink inte skyddar ansiktet från solen. För att skydda ansiktet ytterligare kan det därför vara en bra idé att använda en ansiktskräm med solskyddsfaktor. Passa även på att skydda ögonfransarna genom att använda din favorit-mascara!

Bra ansiktsvård är A och O när det kommer till ett friskt och välmående ansikte.

Kombinera gärna din vanliga hudkräm med ett serumeller toner för extra lyster och ett riktigt fint resultat. Det är oftast bäst att du själv provar dig fram när det kommer till din hudvård. Då kan du själv avgöra vad som får din hud att bli som finast och friskast. Olika produkter kan ge olika resultat för olika personer och hudtyper, så det är viktigt att prova sig fram och välja rätt.

Unna dig vardagslyxig hudvård för kvinnor

I dagens samhälle är det många som stressar och ibland känner att de inte riktigt har tid att ta hand om sig själva ordentligt. Investera i dig själv och unna dig lite lyx i vardagen som du kommer att må bra av. Du behöver inte spendera särskilt lång tid – det räcker med en halvtimme per dag som kan resultera i ett friskare mående och minskade stressnivåer i kroppen. 

 • Ta ett varmt bad eller en dusch
 • Skrubba kroppen ordentligt
 • Smörj in dig med en härlig och väldoftande lotion
 • Unna dig själv att lägga på en ansiktsmask

När du är klar kommer du att känna dig fräsch och redo att ta dig an vilka utmaningar som än kommer din väg. Att känna sig fin genom att kroppen mår bra är inte bara bra för självbilden, det kan även skapa nya förutsättningar i andra delar av livet. Kombinera gärna din vardagslyxigahudvård med några spray av din favoritparfym och en fin sminkning för att vara ditt allra bästa jag.

Glöm inte att rengöra huden som en del av hudvården

Att rengöra huden ordentligt innan du applicerar någonting gör att du har alla förutsättningar att uppnå ett fantastiskt resultat. Det är verkligen en jätteviktig del av din hudvårdsrutin. Prova att använda en härlig scrub när du duschar för att få bort gamla hudceller och kombinera med en återfuktande duschcreme eller kroppsolja. Använd gärna ljummet vatten eftersom varmare än så kan torka ut huden och göra att den kliar eller blir irriterad.

Vi bara älskar fenomenetmed iskalla duschar som en del av kroppsvården. Det sägs att det gör underverk för huden genom att porerna drar ihop sig och blodcirkulationen ökar, vilket resulterar i att du ser fräschare ut. Det sägs även att kalla duschar gör att stressnivåernaminskar och att du blir piggare och gladare. Prova gärna att duscha kallt i en minut varje dag i några veckor och se det fantastiska resultatet.

Genom att kombinera rengöring av huden, skonsamma och vårdande produkter samt goda sömn- och matvanor så har huden alla förutsättningar att må riktigt bra. När huden är frisk så syns det och det kan göra att självförtroendet stiger enormt. Bli ditt bästa jag genom att ta hand om dig själv och din hud på det bästa sättet. Det är inte bara du själv som kommer att märka det.