Katalog

Populära filter
44 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Barts ger dig lekfulla accessoarer och plagg med glimten i ögat

Barts är baserat i Amsterdam och har sedan starten 1986 försett kunder runt om i världen med trendsäkra plagg och personliga accessoarer. Varumärket är framför allt uppskattade för sin unika design som alltid levererar en lekfull känsla med glimten i ögat. Deras signaturplagg är mössan, som kommer i många färger och med olika tryck. Även strumporna är populära och finns i många varianter för alla smaker och stilar.

De erbjuder även accessoarer som halsdukar, vantar och pannband som värmer skönt under kalla dagar. Samtliga plagg är skapade för att ge en mjuk och skön känsla. Dessutom håller de väldigt hög kvalitet, så du kan bära dem i många år framöver.

Oavsett om du gillar kläder med roliga tryck, färgstarka plagg eller något mer neutralt så har Barts något för dig. På Zalando hittar du ett brett utbud av populära produkter från Barts.

Roliga kollektioner för hela familjen

Barts erbjuder ett sortiment med kollektioner som riktas till både barn och vuxna. Med andra ord så kan hela familjen bära varumärkets fina kläder.

Ni som har små barn vet säkert hur svårt det kan vara att få barnen att klä sig varmt när de ska ut och leka på vintern. Med Barts lekfulla mössor, vantar och halsdukar kommer det kännas mycket roligare att klä på sig! Vissa av accessoarerna har söta tryck med djur, drakar och andra roliga figurer som barnen uppskattar.

För de lite äldre barnen, ungdomar och vuxna finns stilsäkra modeller som utstrålar mer trendkänsla. Dessa varianter är stilrena utan att tappa lekfullheten och glädjen. Till exempel så finns snygga, enfärgade mössor och beanies med en diskret Barts-logga. Här kan alla hitta sitt favoritplagg, oavsett hur gammal du är eller hur din vardag ser ut.

Barts har kläder för alla väder

Även om Barts sortiment kanske främst är känt för de vintriga accessoarerna så får man inte glömma att de även erbjuder kläder för hela året. Oavsett vilken årstid du befinner dig i kan du hitta något som passar i Barts kollektioner.

Vad sägs till exempel om badkläder med härliga mönster och färger? Shoppa bikinis och baddräkter med djurmönster och matcha med en solhatt eller keps för att få en riktigt härlig semesterkänsla.

Låt inte vädret stoppa dig från att ge dig ut i friska luften. Barts erbjuder kläder och accessoarer för alla månader på året, och med tanke på det breda sortimentet kommer du med största sannolikhet kunna hitta nya favoritplagg som du vill använda varje dag.