Bikini till barn - sport

Populära filter
36 artiklar

Finns det något som får ett barn att tindra mer än blotta tanken på att besöka stranden, poolen eller badhuset? Det spelar ingen roll vilken destination som väntar, fina badkläder är ändå ett måste. Bikinin är ett populärt badplagg och idag finns det otaliga söta designer på marknaden som lämpar sig väl för de lite yngre flickorna.

Med en välsittande och komfortabel bikini finns det inga gränser för vad man kan ta sig för: att simma, dyka, åka rutschkana eller kämpa mot spännande vågmaskiner är bara några exempel på de äventyr som väntar. Det finns bikinis i alla tänkbara modeller såsom halterneck, bandeau eller mer sportiga varianter - att hitta badmode som faller våra små i smaken är lätt som en plätt med ett utbud som detta! Precis som allt annat behöver badkläder bytas ut med jämna mellanrum, så ta dig en titt på säsongens badmode och se ut en ny bikini.

Beställ fina bikinis för badtokiga barn från Zalando

Hos Zalando hittar du fint badmode för barn i alla åldrar, däribland ett stort antal bikinis. Det gäller att vara rustad in i minsta detalj, så att man är redo både för utflykter till stranden med familjen och simlektioner på idrotten i skolan. Här hittar du bikinis för varje enskild smak. Du kan välja mellan badplagg som har en lite tuffare framtoning såväl som färgglada och fantasifulla varianter. För barn som tycker om en lite sportigare modell kan du välja en bikini med linne som överdel.

Välj mellan alla tänkbara skärningar och mönster - vad sägs om ett vackert set med bandeau-överdel och blommönster? Trendigare än så kan det knappast bli! Det är viktigt att uppmuntra barnen till att vara bekväma med vatten och att vilja lära sig simma ordentligt, och en fin bikini kan vara just den rätta moroten. Ta dig en titt i Zalandos utbud av badmode för barn och se ut det set som faller dig och ditt barn allra bäst i smaken.