Filter

Lågskor för barn

440 artiklar

Varenda småbarnsförälder kan nog skriva under på en sak: barn älskar att röra på sig! Av just den anledningen gäller det att hitta rätt inte bara när det kommer till barnens kläder, utan även deras skor. Söker man något smakfullt, så är det oftast de låga skorna som är som allra sötast. Ta vilken klassisk barnikon som helst: Shirley Temple, Madicken, eller till och med den unga versionen av de numera modegalna systrarna Olsen - nätta låga skor hänger med lika bra idag som det alltid gjort och passar extra bra på små fötter när det vankas kalas.

Skapa en praktisk och smakfull look med låga barnskor

Jo, visst vill man väl att också barnen ska få vara finklädda. Fast med handen på hjärtat hamnar kanske ändå den praktiska aspekten högst upp på listan när vi väljer skor åt de yngsta, och även här är låga skor många gånger bäst. Styva kängor och höga snörskor i all ära, men när vädret tillåter rör sig de flesta ungar bäst i ett par väldesignade lågskor, oavsett om det ska sportas eller ätas hallontårta i gröngräset. Knäppa, spänna, snöra eller bara hoppa i. Lågskor finns i oändliga varianter för våra små älsklingar vilket skapar utrymme för busiga upptåg och spännande utforskande av världen.

Låga barnskor i alla stilar från Zalando

Vem som helst kan bli fullkomligen betagen av att titta på ett par lätta lågskor i en storlek så små att dom ryms i handen. Låga barnskor är ofta snäppet lättare att kombinera med barnens kläder än andra skor, eftersom de inte skaver på smalbenen eller korvar sig kring byxkanten. Sockersöta lågskor blir kanonfint till strumpbyxor och kjol, och sportigare varianter av låga barnskor går att bära med såväl shorts som jeans och mjukisbrallor. Många låga barnskor har en sådan charm att man nästan önskar att de fanns i större storlekar. Men så är det ju just det som gör barnskorna så ljuvliga - de pryder fötterna under en kort och oåterkallelig tid i livet, vilket skapar desto större anledning att verkligen välja dom med omsorg!

Annat av intresse: