304 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Bareminerals för ren skönhet som gör gott

I årtusenden har människan inspirerats av den rena, oförstörda och beständiga skönheten som finns i naturen. Vi har velat fånga det vackra i vågornas mjuka dans på vattenytan och i skogens grönska som aldrig verkar ta slut. Ofta lyckas vi. Skönhetsprodukter av extra hög kvalitet baseras på naturens egna ingredienser – som sortimentet från Bareminerals.

Bareminerals naturnära produkterna utvecklades som ett svar på en önskan som många som använder kosmetika bär på – att få tillgång till naturliga och välgörande superingredienser hemma i badrumsskåpet. Naturnära smink som känns bra, ser fantastiskt ut och gör gott på både insidan och utsidan är en lyx som vi alla förtjänar att unna oss.

I Bareminerals sortiment finns ett stort och varierat utbud av exklusiva krämer, sminkprodukter och precisionsborstar. Alla produkter är inspirerade av naturens renhet, kraft och styrka.

Hållbart smink för en bättre framtid

Bareminerals är märket för dig som vill hjälpa till att skydda vår planet. Det är rätt val för dig som vill att kommande generationer ska kunna njuta av samma svala sommarkvällar och vandringar i oförstörd natur som vi kan göra. Hållbarhet är en värdering som genomsyrar Bareminerals arbete.

Många av de exklusiva produkterna i sortimentet är märkta med en hållbarhetssymbol, vilket innebär att de uppfyller viktiga kriterier. Symbolen hjälper dig att välja rätt skönhetsprodukter när du vill stötta eldsjälar som har samma värderingar, engagemang och ansvarskänsla som du själv.

Dessutom innebär det hållbara förhållningssättet att din hud får njuta av en frihet från onödiga tillsatser. Du unnar dig kvalitet från naturens egna skönhetsskåp.

Uttryck din personlighet

Varje historia är unik. Ditt sätt att utrycka dig, med hjälp av din personliga stil, kan bli en del av hur du berättar din historia.

För att du alltid ska kunna uttrycka rätt ton, attityd och känsla finns Bareminerals smink tillgängligt i ett stort utbud av nyanser och stilar. Oavsett vad du vill säga med ditt ansikte, kommer du att hitta produkter som hjälper dig att säga det.

I sortimentet finns rätt produkter för varje tillfälle. Testa olika möjligheter, lek med nyanserna och se hur din personliga berättelse växer fram i spegeln.