Katalog

Populära filter
1 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Bagatt är italienskt skomode i dess allra mest sofistikerade form. Enkla linjer, klassiska modeller och feminina former kännetecknar detta märke som är mästare på att komplettera resten av Europas hetaste mode. Dessutom tillverkar de matchande accessoarer så att du ska kunna ta just din individuella stil ännu ett snäpp längre - små detaljer ger stora resultat!

Med skor och accessoarer från Bagatt blir även den mest vardagliga looken plötsligt stilfull och utmärkande: de slitna gamla jeansen blir åter moderna med hjälp av ett par eleganta klackar, och med en läcker kuvertväska som matchar din outfit blir du genast redo för en helkväll ute. Bagatt lyckas på unik vis designa klassiska skomodeller i modern tappning så att du alltid kan följa trenderna utan att den tidlösa finessen går förlorad. Med kvalitetsskor på fötterna är dessutom komfort en självklarhet - Bagatt är skorna för den kräsne skofantasten!

Bagatt - italienska kvalitetsskor med finess och elegans

Hos Zalando kan du köpa skor från Bagatt som är lika bekväma som de är vackra att se på. Här hittar du bland annat sandaletter, ballerinaskor, kilklackar och boots - ja, någonting för varje enskild smak och för alla tänkbara väder och behov. Ett par svarta pumps hör hemma i varje trendig kvinnas garderob, och ett par riktigt fina snörskor gör allt herrmode ännu lite vassare. Bagatt gör det enkelt att vara bekväm och välklädd - det lönar sig att investera i riktigt gedigna kvalitetsskor!

Dessutom har Zalando tagit hem ett urval av de snyggaste väskorna från Bagatt så att du ska kunna fullända din look. En snygg och praktisk axelremsväska är oumbärlig att bära under dagen och närhelst en festlig sammankomst är i sikte så är det den tjusiga lilla kuvertväskan som gäller. Med eleganta och kvalitativa produkter från Bagatt är det enkelt att slipa din stil till perfektion - beställ dina favoriter från Zalando.