Katalog

Populära filter

Ekologiskt och naturligt i fokus hos Badger

Vi älskar Badger – det charmiga företaget som har tagit fram hudvårdsprodukter med stor omsorg för växter och djur sedan 1995. Förutom att deras produkter är härligt välgörande och miljövänligt framställda, så kommer de dessutom i söta och unika förpackningar med vackra naturmotiv.

Välgörande produkter för hela kroppen

Badgers produkter är fyllda med naturliga och ekologiska ingredienser som kommer från bland annat vildvuxna blommor, mineraler och bivax. Har du torra händer, fötter eller läppar? I utbudet finns krämer och hudvårdsprodukter som ger din hud den omsorg den behöver. Produkterna är fria från parabener och genmodifierade ingredienser, och innehåller välgörande vitaminer och antioxidanter från naturliga källor.

Hållbarhet är en viktig del i familjeföretaget. Flera produkterna innehåller till exempel en ekologisk olivolja från en liten gård i Spanien och en ekologisk olja framställd av rosenblad från en gård i Bulgarien. Produkterna testas inte heller på djur vilket självklart kan vara skönt att veta. 

Med sina naturliga och ekologiska ingredienser är produkterna välgörande för hela kroppen och dofterna är dessutom underbara för sinnet – perfekt om du vill unna din hud något extra.

En perfekt present att ge bort

I utbudet från Badger hittar du bland annat handkräm, fotkräm och läppbalsam som vårdar och skyddar. De kommer i härliga konsistenser och med spännande dofter och smaker. Du kan välja bland nattkrämer med doft av lugnande lavendel, oparfymerade handkrämer och läppbalsam med vaniljsmak. Även teträd, rosmarin, körsbärsbjörk och mandarin går att hitta bland aromerna i sortimentet. Vilken är din favorit?  

Vi tycker att produkterna är den perfekta gå bort-presenter som alternativ till en blomma. De vackra och unika förpackningarna med omvårdande innehåll är som gjorda för att ge bort till kompisen eller familjemedlemmen som du håller av.