Katalog

Populära filter
150 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Aveda – hållbar skönhet som värnar om världen

Med sina rötter i Ayurveda, en indisk healingtradition som fokuserar på livet och balansen mellan alla ting, skapar Aveda högpresterande skönhetsprodukter som värnar om miljön. Redan 1978 grundade Horst Rechelbacher företaget med syftet att skapa en global rörelse som strävar efter kollektiv harmoni. Hans pappa var skomakare och hans mamma botaniker, vilket gjorde att han redan i tidig ålder utvecklade ett intresse för växter och naturliga ingredienser. Under 1970 besökte Horst en reträtt i Indien där han lärde sig om den indiska läkekonsten Ayurveda. Han började snabbt implementera Ayurveda i sin livsstil och det var där och då han hittade sitt syfte – att skapa skönhetsprodukter som ger balans för kropp och sinne.

Sedan dess har de erbjudit produkter av hög kvalitet med omfamnade essenser och ekologiska ingredienser som stärker ditt inre välmående. Idag är Aveda ett prisbelönt företag med ett exemplariskt miljötänk som erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter som vårdar kropp och sinne.

Holistisk skönhet och hållbart tänkande med produkter från Aveda

Aveda skapar skönhetsprodukter som älskas världen över, och deras vision är att ta hand om den värld vi lever i. Det är ett ledande företag med ett banbrytande hållbarhetstänk som sträcker sig från deras produkter till deras sätt att ge tillbaka till vår värld. Med hjälp av naturliga ingredienser och uråldriga kunskaper skapar de holistisk skönhet genom sitt breda sortiment av hud-, hår-, och kroppsvårdsprodukter.

Här på Zalando finner du hela Avedas sortiment, som består av allt från hår- och stylingprodukter till underbara body lotions och hårinpackningar. Bland annat finner du deras bästsäljande shampoo och balsam Aveda Botanical Repair med essenser från bland annat ros och mejram. Deras produkter är anpassade för att passa mängder av olika hud- och hårtyper och du kommer garanterat att hitta något som passar just dig. Deras olika produkter stärker hår, kropp och hud med hjälp av eteriska oljor och Ayurvediska frukter som lämnar ett fantastiskt resultat för både kropp och välbefinnande.

Hög kvalitet utan att kompromissa miljön

Aveda tar ansvar för vår värld, på alla sätt och vis. De är pionjärer i sitt hållbarhetstänk och strävar efter att ta ett ansvar för såväl skönhetsvärlden som världen i sig. När du beställer hem deras produkter får du inte bara tacksamhet från kropp och sinne, utan även från världen runtomkring dig.

Låt dig inspireras av den 5000 år gamla traditionen Ayurveda och dess helande egenskaper med hjälp av Avedas breda sortiment av produkter. Spana in hela sortimentet här på Zalando redan idag!