Katalog

Populära filter

Fixa glowet med exklusiv hudvård från Antipodes

Om du gillar naturlig hudvård är det nyzeeländska märket Antipodes definitivt något du bör kolla in. Det här företaget arbetar med ingredienser från Nya Zeeland och är noga med att allt de stoppar i ska vara saker som är bra för huden på ett eller annat sätt. Dessutom är produkterna ekologiska och veganska, en nisch som märket vunnit ett flertal hudvårdspriser inom.

Grundaren vid namn Elizabeth Barbalich har en bakgrund inom vetenskap och innovation och har stor förståelse för hur man kan skapa naturliga hudvårdsprodukter som är tänkta att ge det där glowet vi alla strävar efter.

I Antipodes produkter kombineras vetenskap och skönhet, och resultatet blir något alldeles extra. De är noga med att inte använda några miljögiftiga ämnen, och rena ingredienser och hållbarhet är något som de alltid har haft som grund för sin verksamhet. Växterna bakom deras produkter odlas i näringsrik jord kring fruktodlingar och vingårdar.

Upptäck några av ingredienserna i Antipodes hudvård

Varje ingrediens i Antipodes hudvård är där av en specifik anledning, för att uppnå ett särskilt resultat. En populär ingrediens är hyaluronsyra, som används för att återfukta huden. I många fall framställs hyaluronsyra antingen från tuppkammar eller syntetiskt i labb, men Antipodes hyaluronsyra är växtbaserad och kommer från en fermenteringsprocess av bakterier som finns i jord och rötter.

En annan ingrediens som märket är stolta över är den berömda manuka-honungen. Den odlas i Nya Zeeland och har antibakteriella egenskaper som kan bidra till att hålla huden fräsch och fri från rodnader.

Men det är inte bara det som finns i hudvårdsprodukterna som är intressant, utan också vad som inte finns i dem. Antipodes hudvård är helt fri från bland annat: parabener, sulfater, ftalater, silikoner, syntetiska fyllnadsmedel, genmodifierade ingredienser, animaliska ingredienser (förutom honung), artificiella färgämnen, artificiella doftämnen, kemisk solskyddsfaktor eller mineraloljor, bland många andra ingredienser.

Så bygger du en hudvårdsrutin med Antipodes hudvårdsprodukter

Börja med att tvätta ansiktet med en ansiktsrengöring, till exempel en gelérengöring som ger en uppfriskande känsla. Dutta ansiktet med en bomullspad med ansiktsvatten för att förbereda huden för resten av rutinen och få bort eventuell smuts som finns kvar.

Nu är det dags för återfuktning. Massera in några droppar serum i huden och låt serumet absorberas innan du fortsätter med din dagkräm. Använd med fördel en ansiktsmask en till två gånger i veckan. Tänk på att välja en serie från Antipodes som passar din hudtyp.