Katalog

Populära filter
157 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Minimalistiskt återhållet eller utlevande expressionism - ingenting är främmande för Ann Summers. Låt dig inspireras av de tidlösa kreationerna som är lika bekväma som uttrycksfulla. Eftersom självsäkerhet alltid är någonting som syns utåt, är det minst lika viktigt att plaggen vi bär närmast kroppen speglar vilka vi är. Så tag chansen att återspegla ditt unika jag med underkläder i det absoluta toppskiktet - för en lyxigare och roligare tillvaro!

Återspegla ditt inre med Ann Summers

Den här säsongen vill vi inte bara att vår outfit utan även det vi bär närmast kroppen ska spegla vår personlighet. Vad är då viktigare än att unna sig själv riktigt högkvalitativa och fina underkläder? Ann Summers vinnlägger sig om att varje stund ska kännas speciell med exklusiva material och lämnar ingenting i designen åt slumpen. Oavsett om du söker efter underkläder till vardagen eller till mer speciella tillfällen ger märket dig möjligheten att lyfta fram det bästa av dig själv. Med stor materialkännedom och en känsla för de små detaljerna är det enkelt att få energi även under de gråaste årstiderna.

Underkläderna säger mer om oss än många tror

Att satsa på sköna och kvalitativa plagg som sitter bra och hjälper dig att visa ditt mest fantastiska jag är att satsa på dig själv. Snygga underkläder i härliga material och spännande design gör att du känner dig fin inifrån och ut. Ann Summers jobbar gärna i de bästa och mest hållbara materialen som polyester av högsta kvalitet för att skapa så lyxiga och sköna underkläder som möjligt. Detaljer i mesh och skinn ger en smakfull effekt utan att någonsin kännas tillgjort eller överdrivet. Detta är genomgående för såväl trosor som överdelar vilket gör att du hittar alltifrån vardagsplagg till mer sensuella plagg som bodys och balconette-bh:ar i utbudet. Den långa erfarenheten inom branschen gör även att Ann Summers på ett självständigt sätt kan blanda modernare trender och klassiska uttryck i sitt lingerie.