För att förbättra användarupplevelsen på Zalando använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.Jag accepterar.

Katalog från Alprausch

Varumärke
Färg
Pris
2035
2035
2035
2035
krkr
Storlek

1 artiklar

Sortera efter:
Sida 1 av 1

Alprausch är ett märke från Schweiz som har sina rötter i en djupt rotad alpinkultur. Kombinerat med en modern street- och snökultur är Alprausch verkligen ett märke som skiljer sig från mängden. Om du behöver funktionsplagg som en dunjacka, en softshelljacka eller täckbyxor så finns det funktionella och snygga plagg från Alprausch på Zalando.se. Om du behöver basplagg som snygga t-shirts eller hoodies, men samtidigt vill ha en sportig stil, så är Alprausch märket för dig! På jakt efter en jacka som både är stilsäker och snygg samtidigt som den är vattenavvisande, vindtät och har god ventilation? Inga problem, Alprausch har tekniken och kunskapen att göra kläder som klarar en heldag i pisten. Det finns även snygga tröjor för de lite mindre, perfekt om du vill ha det allra bästa åt dina barn.

Kolla in den senaste kollektionen från Alprausch på Zalando.se!

Bara för att Alprausch har hjärtat i aplinkulturen betyder det inte att det inte finns något för alla årstider. Du hittar läckra bikinis och surfshorts i flera färger och längder. När du vill ha kläder som sticker ut och som verkligen visar vem du är, oavsett om det är på stranden eller i snowboardbacken, så kommer du kunna hitta en komplett outfit från Alprausch. Blanda funktion och stil, alla jackor från Alprausch är tillverkade av förstklassiga material och med små detaljer som verkligen påminner om att det är ett märke som först startades för att klara av det hårda alpina klimatet i Schweiz. Köp nästa säsongs kläder redan nu på Zalando.se!