Katalog

Populära filter

Skyddande utrustning när den är som bäst från Alpina

Det tyska familjeföretaget Alpina har varit verksam i branschen sedan 1980, och den långa erfarenheten ligger till grund för företagets högkvalitativa produkter. Märket har blivit en favorit bland de som sysslar med extremsporter av olika slag, men kan med fördel bäras av vem som helst.

I Alpinas sortiment hittar du skyddsutrustning för den aktiva människan, och de tillverkar glasögon, goggles, hjälmar och kroppsskydd främst med inriktning mot alpinsport och cykling. Produkterna tillverkas av de bästa materialen och har väldigt hög funktionalitet.

Tänk på, och med, huvudet

Oavsett vilken sport eller aktivitet man ägnar sig åt är det viktigt att skydda huvudet. Detta gäller allt från snabba cykellopp till pulkaåkning för de minsta. Det är aldrig fel att bära en ordentlig hjälm och man skall aldrig underskatta vikten av denna enkla men ack så viktiga säkerhetsåtgärd.

Alpinas hjälmar med hårt ytterhölje och gedigen stötdämpning är designade för att kunna hantera kraften som genereras av hårda smällar och stötar så huvudet skyddas. Hjälmarna har god ventilation och praktiska och sköna innanmäten för att säkerställa användarens komfort under långa och fartfyllda sportaktiviteter. Kombinera gärna flera av Alpinas produkter så som goggles och skidhjälm för att få bästa möjliga funktion och användarupplevelse när du sportar.

Skydda dig själv och dina nära och kära

Det är härligt att leva ett aktivt liv med mycket sport och aktiviteter. Glöm dock aldrig bort att skydda dig ordentligt. Säkerheten skall alltid komma först och vikten av bra utrustning är A och O. Även om du själv behärskar situationen så ska man komma ihåg att det finns andra runt omkring som också kan påverka vår säkerhet.

I Alpinas produkter kan du vara säker på att du och de som står dig närmast är väl skyddade. Med detta i åtanke blir det lättare att njuta av stunden och verkligen kunna ge allt när man sportar.