Populära filter
sizes
brands
Färg
Pris
Glasögonform
fast_delivery
84 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Trendiga och stilsäkra solglasögon från Alexander McQueen

Ett par snygga solglasögon är den perfekta accessoaren som kan göra din outfit till en fullpoängare. Välj mellan klassiska, stilsäkra bågar eller ett par coola varianter som adderar extra attityd till din look. Hos Alexander McQueen hittar du exklusiva solglasögon i olika färger och modeller som är så snygga att vi mer än gärna bär dem året runt.

Välj modell efter din personliga stil

Alexander McQueen tar fram exklusiva och stilsäkra solglasögon både för män och kvinnor. Valet av modell, färg och glas kan du använda för att uttrycka dig och din personliga stil. Hos märket hittar du, förutom solglasögon med diskret svart och grått glas, även modeller med färgat glas. Dessa blir en cool kontrast till en monokrom outfit och gör gråa vardagar lite extra roliga. Oavsett humör och tillfälle finns det ett par solglasögon som passar dig.

Ett par klassiska bågar i pilotmodell är ett säkert val som alltid fungerar. Om du istället vill satsa på någonting spännande och dra uppmärksamheten till dina bågar väljer du ett par i futuristisk stil, eller ett par coola runda varianter. 

Färgerna och glasen du bör satsa på

Solglasögonen från Alexander McQueen kombinerar funktion och estetik genom att skydda dina ögon och dessutom vara en snygg modeaccessoar. Vid valet av färg och glas finns också två viktiga aspekter att tänka på. Ju mörkare glas och ju högre kategori (solglasögon delas in i olika kategorier, 0–4, beroende på hur bra de skyddar mot UV-strålar och bländade solljus) desto bättre skydd ger dina solglasögon dig. 

Beroende på vad du ska göra och var du befinner dig kan det vara värt att tänka till lite extra när det gäller valet av glas och kategori. Ute på sjön eller i skidbacken där du utsätts för mycket reflekterande ljus kan ett par mörkare glas med den högre kategorin 4 till exempel passa bättre. Ett par bågar med ljusare glas och med en lägre skyddskategori kan i sin tur passa perfekt att använda under molnigare dagar, när du rör dig i stan eller varför inte till festen som en cool detalj till din övriga outfit. 

Det som är så härligt med solglasögon är att mängden av modeller och färger gör att du kan variera dig ordentligt. Det behöver aldrig kännas tråkigt och du kan dessutom styla dem på olika sätt för att alltid ge en unik touch till din outfit.