Populära filter
  • Man
  • Barn
39 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Adrianna Papell

Adrianna Papell gör varje ögonblick speciellt. Med ett särskilt öga för att varje kvinna är unik skapar märket fantastiska kreationer för de speciella stunderna i livet. Tonvikten ligger på underbara klänningar av högkvalitativt hantverk med fokus på en perfekt passform och eleganta siluetter. Designen är till för att få alla kvinnor att känna sig som sitt bästa jag.

Klänningar i hög kvalitet från Adrianna Papell

Adrianna Papell erbjuder en feminin stil och en evig elegans genom sina kreationer. Varje objekt är utformat för att ta hänsyn till det sätt som kvinnor lever i dag. Därför är designen klassisk efter moderna snitt. Vi älskar kombinationen mellan tidlöst och trendigt, som maximerar modegraden hos klänningarna. Det här är märket för alla kvinnor som vill få klä upp sig och bejaka sin kvinnlighet. Här finner vi fantastiska festklänningar, som korta cocktail-kreationer eller hellånga balklänningar. Välj bland skira transparenta material, figursydda fodral, romantiskt vippiga kjolar, eller en sober minimalism. Oavsett om du föredrar mini, midi, eller maxi, finns alternativen för just ditt tillfälle att bära en klänning från Adrianna Papell.

För de speciella stunderna i livet

Vi är särskilt förtjusta i detaljrikedomen i designen hos Adrianna Papell. Attribut som djupt urringade ryggar, ärmlösa spagettiband, höga slitsar, stenar och strass förvandlar dig till ett superlativ i stilstudier. Vi blir festens höjdpunkt i någon av skapelserna från märket. Oavsett om du är bjuden på bröllop, är brudens tärna, eller själv är den som gifter sig, så finns vita drömmar att förälska sig i. Adrianna Papell har även blåsorna för balen, sommarbjudningen eller den finare festen. Genom en perfekt avvägning mellan överdådigt och mer minimalistiskt finns det något för varje kvinna och tillfälle. Färgstark i vackra kulörer, chict sober i svart eller poetiskt romantisk i helmönstrat - här finns urläckra och dekorativa plagg som bejakar din femininitet.