Accessoarer

Handskar

Pris
112
112
1115
1115
krkr
Storlek

41 artiklar

Sortera efter:
Sida 1 av 1
ATOUCHI GLOVES - Fingervantar - black GROUND SHORT - Fingervantar - black EMERALD - Tumvantar - sycamore ONLOREGON - Fingervantar - potting soil Fingervantar - beige ONLSARLENE - Fingervantar - black ONLOTHILDE - Tumvantar - deep taupe Fingervantar - black Fingervantar - black Fingervantar - black Fingervantar - garnet red CLASSIC - Fingervantar - red Fingervantar - tango red Fingervantar - nero STUDS - Torghandskar - black Fingervantar - camel ETERNAL - Fingervantar - black

Det är aldrig för tidigt att vara på hugget i butikerna och rusta sig med varma ytterplagg inför det stundande vinterhalvåret, och ett par sköna och snygga damhandskar är ett oumbärligt tillskott i varje kvinnas garderob. Låt inte den bistra kylan hindra dig på vintern, utan ge dig ut och njut av de trollbindande vinterlandskapen - det gäller bara att ta på sig kläder efter väder.

Välj ett par fodrade handskar i följsamt skinn för en feminin och elegant look, eller varför inte köra på ett mer lekfullt spår med mjuka och fluffiga tumvantar i någon rolig färg? För dig som bara nöjer dig med det absolut bästa som finns på marknaden är det ett par välsittande handskar av exklusiv kashmir som gäller. Mycket lyxigare än så kan det bara inte bli! Kombinera bekvämlighet med personlig stil och välj ut någonting som passar just dig.

Fynda snygga och behagliga handskar för damer på rea hos Zalando

Hos Zalando kan du nu göra riktigt bra affärer, så spana in våran stora rea på handskar för damer. Snygga och varma ytterplagg kan man aldrig få för många av - under en säsong hinner allt slitas flitigt, och det är alltid bra att ha något torrt på lager att byta till. I Zalandos utbud hittar du alla de bästa märkesvarorna, så du kan vara säker på att det är kvalitetsgrejer du köper. Det finns vantar av ull, kashmir, polyakryl och många andra material. Vad sägs om att ett par dekorativa handskar i utsökt skinn som är fodrade med siden? Mer behövs inte för att skapa en kvinnlig och fulländad look!

Matcha ett par gosiga tumvantar med en stor burrig halsduk, eller pigga upp din kappa med roliga fingervantar i någon glad färg. På Zalandos rea på handskar för damer hittar du många inspirerande alternativ.