Populära filter

Abrand Jeans – denim för folket

Abrand Jeans är ett australiensiskt modevarumärke som specialiserar sig på högkvalitativa denimkläder för män och kvinnor. Företaget grundades 2013 med målet att skapa stilrena, prisvärda och hållbara jeans som är gjorda för att tåla att användas.

Tanken som ligger bakom Abrand Jeans är att det är ett varumärke, ett ”brand”, för folket. Inga krusiduller eller onödigt trams. Jeans som blir coola tack vare personerna som bär dem.

Abrand Jeans skapar denim av hög kvalitet som tål ett aktivt liv. Byxorna och de andra plaggen företaget tillverkar sitter som en smäck på många tack vare de utmärkta passformarna, och du hittar dem i flera olika färger.

Plagg från Abrand Jeans för alla tillfällen

Eftersom plagg från Abrand Jeans är så stilrena trots sin coola design är det enkelt att matcha dem med andra plagg för att skapa en komplett outfit. För en avslappnad look kan du till exempel matcha ett par straight leg-jeans med en T-shirt med tryck och ett par sneakers. Komplettera med en skinnjacka eller en denimjacka för att ge din look det där lilla extra. En solig sommardag är ett par solglasögon en enkel accessoar som kan förstärka looken rejält.

För en mer formell look kan du matcha ett par utsvängda jeans med en blus och sandaletter. Komplettera med en kavaj eller en kappa för att ge looken en sofistikerad touch. Matchande halsband och örhängen ger lite extra bling till outfiten. Pluspoäng om de också matchar en diskret detalj i kläderna.

För en klassisk look som är perfekt för en avslappnad dejt eller middag på stan med kompisgänget kan du matcha ett par skinny jeans med en skjorta och pumps. Komplettera med en blazer eller en kappa för att ge din look en elegant touch.

Abrand Jeans och hållbarhet

En av de egenskaperna vi gillar med Abrand Jeans är deras engagemang för hållbarhet. Företaget använder miljövänliga produktionsprocesser, inklusive återvunnet vatten, naturliga färger och material som har låg inverkan på miljön.

Deras plagg är också gjorda för att hålla länge. Har du någon gång köpt jeans som du verkligen tyckte om, men som gick sönder och slets ut mycket snabbare än du trodde att de skulle göra? Jeansen du får härifrån tål att användas om och om igen. Om vi alla jobbar tillsammans och bara byter ut plagg när vi faktiskt behöver det kan vi hjälpa jorden, om så bara lite grann, och kämpa vidare för ett hållbart samhälle.