Populära filter

8848 Altitude Katalog för dig med en aktiv livsstil

8848 Altitude grundades 1990 och är kända för sina funktionella och moderna outdoorkläder inom både skidmode, streetstil och friluftsliv. De är framför allt uppskattade för sina kläder som erbjuder både hög funktionalitet och stilren skandinavisk design. Samtliga plagg är utformade med god rörelsefrihet och hög kvalitet i främsta fokus.

I 8848 Altitude katalog hittar du allt från varma dunjackor, lätt vadderade vinterjackor, skidbyxor, underställ och mycket mer. Tanken är att kläderna ska fungera lika bra i stadsmiljö som på de högsta bergstopparna.

Märkets framgångar började när de fick uppdraget att designa kläderna till den första svenska bergsbestigningen av världens högsta berg Mount Everest. Efter det har de fortsatt att skapa högkvalitativa plagg som inspirerar människor att uppleva naturens alla toppar och dalar. Gör dig redo för nya äventyr och utforska världen med det svenska varumärkets stilrena kläder.

Ta dig an nya höjder med 8848 Altitude outdoorkläder

När 8848 Altitude tillverkar sina kläder lämnas ingenting åt slumpen. Varje plagg är noggrant designat med de senaste teknologierna och innovationerna på marknaden för att kunna garantera högklassig komfort, optimal rörelsefrihet och temperaturreglering. Designen känns igen på den sofistikerade och sportiga stilen som tilltalar både trendsättare och friluftsfrälsta.

Många av de slitstarka jackorna är tillverkade med flera isolerande lager för att ge optimal värme i kyliga klimat, vilket är perfekt för dig som ska ut och vandra i naturen eller åka skidor.

Namnet 8848 Altitude syftar på Mount Everests höjd, vilket också speglar deras vision att alltid sträva efter att nå högre höjder inom funktionellt friluftsmode och snygga outdoorkläder.

Upptäck stilrena 8848 Altitude outdoorkläder för vildmarken och stadslivet

Även om varumärket i grunden skapades med bergsbestigning och alpinsporter i åtanke så erbjuder de idag mängder av kläder som passar perfekt in i människors vardagliga liv. Plaggen är tillräckligt mångsidiga och snygga för att kunna bäras i stadsmiljö och till jobbet eller skolan.

Bland annat så inkluderar 8848 Altitude katalog stilrena vinterjackor som värmer och tillför extra stilpoäng till din outfit. Deras träningskläder som är skapade för extremsporter kan med fördel användas till utomhuslöpning och långa promenader i naturen.

Deras leggings, tröjor och underställ är de ultimata basplaggen att ha i garderoben och deras snygga mössor blir pricken över i:et till dina looks. Förutom vinterkläderna erbjuder märket träningskläder i lite tunnare material som fungerar även i varma klimat, bland annat toppar, shorts och jackor i ventilerande material.