Populära filter
102 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

I ytterplagg från 8848 Altitude kan du stå emot de kraftfulla makterna på Mount Everest. I den senaste avancerade tekniken skapar märket innovativa plagg för friluftsentusiaster och skidåkare över hela världen. Känn kraften och anta utmaningen i det senaste från 8848.

8848 Altitude - inspirerar till att uppleva äventyret

Det här är märket som riktar sig till dig som hyser kärlek till utomhusaktiviteter. Oavsett om du ägnar dig åt extrema snösporter, föredrar att vandra året om eller bara vill vara väl garderad för säsongernas väderväxlingar, så är det här plagg som håller dig varm, torr och behaglig. I deras breda utbud finns tunna skaljackor som skyddar från vinden. Bygg enkelt lager på lager för en extra värmedepå. Flera vindjackor kommer med en lätt fodring som är utmärkt för alla typer av vintersporter - från utförsåkning till långfärdsskridskor. Med en skön ventilation genom dragkedjor över underarmen besitter de en hög andningskapacitet. Lägg till smarta fickor, praktiska dragkedjor som dessutom är vattenavvisande och avtagbara kapuschonger, så har du superjackorna från 8848 Altitude. Med matchande täckbyxor med elastisk linning och sidofickor har du en passande outfit för varje snöväder.

Tänk trendig tillämpning

Som om det inte vore nog med att 8848 altitude levererar förstklassiga ytterplagg i högfunktionell design, så lägger de även stort fokus på en snygg och tidstypisk design. Därför hittar du kläder i stilrena och sofistikerade snitt som förenas med en sober färgskala. Välj bland monokroma modeller som betonar en jordnära palett, eller satsa på mer färgglatt. På detta sätt uppmuntrar 8848 Altitude till ett snyggare äventyr. Vi låter oss inspireras genom att klä oss i deras trendiga funktionsplagg under nästa tur i naturen. Deras slagord är ski, bike and hike - och vi ser all anledning till alla tre i de praktiska plaggen. Aldrig har det känts närmare en bergsbestigning än i deras slittåliga och kvalitetsbejakande kollektioner. I smart design för hela familjen är vi redo för nästa upplevelse utomhus.